Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Ajax Feyenoord Stream

Klaar voor de Eredivisie-kraker: Feyenoord tegen Ajax op 7 april 2023

Een titanenstrijd in zicht

Op zondag 7 april 2023 om 14:30 uur zullen twee Nederlandse voetbalgiganten, Feyenoord en Ajax, het tegen elkaar opnemen in een bloedstollende Eredivisie-wedstrijd. De uitzendrechten voor deze wedstrijd zijn momenteel in handen van ESPN.

Voorbeschouwing en statistieken

Feyenoord, de huidige nummer één in de Eredivisie, treft Ajax, de regerend kampioen. Beide teams hebben een indrukwekkend seizoen achter de rug, met Feyenoord dat nog steeds ongeslagen is en Ajax dat slechts één nederlaag heeft geleden. De wedstrijd belooft een spannende strijd te worden tussen twee van de beste teams van Nederland.

Historisch gezien hebben Feyenoord en Ajax een lange en legendarische rivaliteit. Feyenoord heeft de meeste Eredivisie-titels (15), terwijl Ajax op de voet volgt met 36 titels. De laatste ontmoeting tussen de twee teams eindigde in een 2-2 gelijkspel in de Johan Cruijff ArenA.

Live volgen

Voor fans die de wedstrijd niet persoonlijk kunnen bijwonen, is de wedstrijd live te zien op ESPN. Daarnaast zullen verschillende online streamingdiensten de wedstrijd online uitzenden, zodat fans overal ter wereld kunnen afstemmen. Blijf op de hoogte voor de laatste updates en exclusieve content over de wedstrijd.

Mis deze epische clash tussen Feyenoord en Ajax niet, live op ESPN op 7 april 2023 om 14:30 uur.


Comments